sábado, 13 de noviembre de 2010

La Festa Major de la Universitat Autònoma de Barcelona ha deixat pels carrers i espais del Campus mostres de la seva celebració.


Avui, 5 de noviembre, els alumnes que han assistit a classe a primera hora del matí, han pogut constatar l’èxit de la FMUAB. Els carrers i els espais de les facultats eren plens d’ampolles buides, llaunes, cartrons i objectes varis.
La festa, organitzada sense el consentiment del Rectorat del Campus, ha comptat amb una gran participació de joves; estudiants de la pròpia, d’altres universitats i de curiosos que s’hi han aproximat amb la intenció de passar-ho bé.
La celebració va començar dijous 4 de novembre a les 12 del migdia i es va allargar fins la matinada del dia següent amb la presència de barraques, música, paradetes de manualitats, barres, castellers i concerts.

Ara fa un any, al novembre del 2010, el Rectorat de la universitat va retirar el suport a l’esdeveniment, després de 26 anys col.laborant amb la organització. Veient l’èxit que va tenir la diada l’any passat i no volguent deixar perdre un dia tan emblemàtic per la UAB, diversos alumnes de les facultats que la composen es van posar d’acord per tirar endavant una organització que ha permès la celebració de la coneguda i atraient festa. 

Brossa davant l'Hermoteca General de la Universitat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario